Over Alleburen

Alleburen is een tof ontwerp en communicatiebureau met een gedreven, multidisciplinair team. We bieden plek aan mensen die het via de reguliere wegen (nog) niet lukt om in de creatieve sector aan het werk te komen.

Alleburen begon drie jaar geleden met een paar deelnemers en kleine grafische klusjes. Inmiddels werken we voor Introdans, Strand zuid, Bio vakantieoord, de Volkskrant etc.

Drie ervaren ontwerpers/begeleiders zorgen ervoor dat de opdrachten goed en op tijd geleverd worden en schakelen de deelnemers; illustratoren, animators, opmakers etc. daar waar het nodig en mogelijk is, in.


De studio

Alleburen ondersteunt de deelnemers in hun creatieve, persoonlijke én sociale ontwikkeling. Een scala van vrijwilligers helpt bij Alleburen mee om de basis en het netwerk van de deelnemers te versterken. Wij geloven dat een stevig netwerk een voorwaarde is om succesvol je plek in de samenleving te kunnen innemen.

We vragen opdrachtgevers altijd om de briefing voor een nieuwe klus bij ons te doen, zodat iedereen goed weet waar de klus over gaat en vragen kan stellen.


De opening van Alleburen!

23 augustus was het zover. Hugo Borst kwam de officiële opening van Alleburen doen: ‘Maar jullie draaien toch al vanaf 1 januari?’ Zeker, maar we wilden eerst zeker weten dat het zou lukken en dat het zo leuk zou worden als wij voor ons zagen! Nu dus!


Alleburen Promo

Dit is de Alleburen promo die vorig jaar is gemaakt voor de opening van Alleburen. Sinds die tijd is er alweer veel gebeurd; met nieuwe projecten en deelnemers. Inmiddels wordt er gewerkt aan een nieuwe versie!


Alleburen Interview

Nick heeft Joost geïnterviewd over het ontstaan van Alleburen en hoe Alleburen functioneert tijdens de corona periode.


Advertentie