Testimonials

Ik heb geen moment spijt gehad van onze keuze om met hen in zee te gaan. Er kwamen direct een groot aantal ontwerp ideeën naar voren die in een informele setting werden besproken. Hierdoor maakte ik kennis met een diversiteit aan (beginnende) ontwerpers. Dit resulteerde dan ook in een breed spectrum aan ideeën waarvan een aantal zeer aansprekend waren. Het beste is vervolgens zeer professioneel opgepakt. Complimenten!”

Maarten Bakker, Manager divisiecontrol zorg en verevening

“We dachten zelf al een prima site uitgedacht te hebben. Moest alleen nog even werkend gemaakt worden. Maar toen kwam Nick met een heel ander plan. Wat moesten we daar nou mee? Even wennen, bleek. Al snel zagen we de kwaliteit van zijn ontwerp. En van de waarde van een tegenstem. Precies waar het bij Deep Democracy over gaat! Dank je wel, Nick. Dank je wel Alleburen, voor het verruimen van onze blik!” t contact dichtbij en vertrouwd, maar is in zijn ontwerpen zeker niet Alledaags!

Marlies Leupen, kijkdeepdemocracy.nl

“Joost en zijn collega’s luisteren goed, beschouwen in stilte en begrijpen vervolgens wat er nodig is en komen dan pas met onverwachte ontwerpen met verschillende invalshoeken. Alleburen voelt in het contact dichtbij en vertrouwd, maar is in zijn ontwerpen zeker niet Alledaags!

Joris Kok, aanjager 25ˢᵗᵉ editie Posbankloop 2019